Spiegels

Spiegels

WELKOM

Een spiegel of een wandspiegel is meer dan een spiegel alleen.Vooral een wandspiegel is behalve een spiegel ook een wanddecoratie.Het is eigenlijk best wel een belangrijk onderdeel van het interieur.Zelf aan de wandspiegel alleen kan men al zien welke interieurstijl in een bepaalde woning gebruikt wordt.Er zijn zelfs spiegels met een prachtige bewerking van bijvoorbeeld de rand of frame dat het best wel de naam kunst mag dragen.Bij een wandspiegel spreekt met dan ook muurkunst.De meest bijzondere merken op het gebied van spiegels zijn Kare-Design uit Duitsland en LaForma uit Spanje.Hoewel er natuurlijk zat andere woonmerken zijn met een leuke collectie in spiegels en vooral wandspiegels.Een spiegel is heel makkelijk online te bestellen in een webwinkel.Er zijn tenslotte voldoende webwinkels op het gebied van wonen en inrichten.

Spiegel Boomerang Blue

116) Een bijzonder aparte spiegel in een rechthoek model. De aparte rand van de spiegel is zelf ook van spiegelglas. De kleur van de rand is licht en donker blauw. Deze Kare Design spiegel heeft een afmeting van 122 X 82 centimeter.

naar de website

Ronde J-Line Spiegel

02)Hier ziet U een grote ronde j-Line wandspiegel met een massief houten brede rand.

naar de website

Meer Design Spiegel

116) Het is misschien niet direct te zien maar de grote brede sierrand van deze spiegel is metaal. De vele metalen uitstekels zijn goudkleurig. De spiegel is van het woonmerk Meer-Design

naar de website

Spiegel Myra

02)Kave Home spiegel Myra is een wandspiegel met een prachtige 3D sierrand. De rand van de spiegel bestaat ook uit spiegelelementen wat deze spiegel dan weer direct zo bijzonder maakt. De afmeting van deze moderne wandspiegel is 120 X 85 centimeter.

naar de website

Spiegel Jeroom

02)Wandspiegel Jeroom is een J-Line grote ronde wandspiegel met een brede houten rand. De rand is van vergrijsd hardhout in een plankenstructuur.

naar de website

Spiegel 140 X 100 CM

116) Zo`n grote bijzondere spiegel kan eigenlijk alleen maar van Kare-Design zijn. Dit woonmerk doet alles om de meest aparte en bijzondere woonaccessoires te ontwikkelen. Deze gigantische grote muurspiegel is feitelijk een prachtige wanddecoratie van spiegelglas. Kijk eens goed hoe deze spiegel is opgebouwd met al die kleine stukjes en streepjes spiegelglas op en naast elkaar.

naar de website

Savoy 140 X 85 CM

02)Spiegel Savoy is een wandspiegel met een afmeting van 140 X 85 centimeter. De spiegel bestaat uit tientallen kleine vierkante spiegeltjes die met elkaar zijn verbonden. Hierdoor heeft de spiegel een 3D uiterlijk gekregen.

naar de website

Spiegel Laval

(06)Spiegel Laval is een halfronde wandspiegel met een houten lijst en een houten raamwerk.Het is een Lifestyle Home Collection spiegel met een landelijke uitstraling.

naar de website

Set van Drie

02)Dit is een set van drie ronde wandspiegels met een negen centimeter diepe metalen rand.

naar de website

Wandspiegel Legno

116) Wandspiegel Legno is een grote ronde wandspiegel van het bijzondere woonmerk Kare-Design. De rand van deze spiegel is ingelegd met veel kleine stukjes ruw hout. Het is daardoor een sfeervolle spiegel geworden met een natuurlijke uitstraling.

naar de website

Spiegel Teardrops 120 X 80 CM

116) Een mooie en vooral zeer opvallende wandspiegel met een afmeting van 120 X 80 centimeter. De rand van de spiegel is werkelijk prachtig. Deze Kare Design wandspiegel past behalve in een woonkamer ook prima in een winkel of horecazaak.

naar de website

Wandspiegel 120 CM

116) Dit is een houten wanddecoratie en muurspiegel tegelijk. De spiegel is maar liefst 120 centimeter groot dus hij zal heel erg opvallen wanneer hij aan de muur in de woonkamer hangt. De brede houten rand bestaat uit stukjes gerecycled teakhout wat geheel met de hand is ingelegd.

naar de website

Tandwiel Spiegel

116) Deze aparte 3D sierrand maakt de grote ronde spiegel juist zo mooi. De spiegel van het merk Kare-Design is bijna een meter in doorsnee.

naar de website

Spiegel Rivoli

02) Romantische spiegel "Rivoli" die perfect past in een landelijk interieur. Gemaakt van glas met een sierlijk ornament aan de bovenzijde

naar de website

Hippoliet

02)Een grote wandspiegel met een perfect afgewerkte brede houten rand. De kleur van deze J-Line grote wandspiegel is naturel.

naar de website

Spiegel Water Drops

116) Deze hele grote muurspiegel is maar liefst 135 centimeter lang. De spiegel van het merk Kare-Design bestaat uit veel kleine spiegeltjes in de vorm van een waterdruppel. Deze aparte decoratieve spiegel is een aanwinst voor elk interieur.

naar de website

Pomoa Spiegel

(06)Deze spiegel met zijn vier centimeter dikke sierlijst is van het Spaanse woonmerk LaForma. De afmeting is 90 X 60 centimeter.

naar de website

Spiegel Dorithg PTMD

18) Een rechthoekige wandspiegel van het stoere Nederlandse woonmerk PTMD. Het is een mooie spiegel met een gedeeltelijk opengewerkte rand met sierlijke vormen. De spiegel heeft een beetje vintage uiterlijk.

naar de website

Spiegel Circles 140 CM

02)Wandspiegel Circles is een Lifestyle Home Collection spiegel die bestaat uit 24 kleine ronde spiegel welke allen met elkaar verbonden zijn. Het resultaat is een grote moderne wandspiegel van 140 X 80 CM.

naar de website

Wandspiegel

02)Wandspiegel van het Spaanse woonmerk valt op door de brede teakhouten rand. De diameter van deze prachtige ronde spiegel is 110 centimeter.

naar de website

Spiegel Winery

116) Spiegel Winery is een Kare Design muurspiegel van 100 X 50 centimeter groot. De spiegel heeft de vorm van een aantal wijnglazen naast elkaar. Het is dan ook een perfecte muurspiegel om te gebruiken in bijvoorbeeld een wijnbar of andere horecazaak.

naar de website

Spiegel sunlight

116) De naam van deze grote ronde spiegel is goed gekozen. Spiegel sunlight straalt ook als een zonnetje in het interieur. Op de afbeelding is goed te zien wat een grote spiegel met houten rand met je inrichting kan doen.

naar de website

Spiegel 160 X 100 CM

02)Deze prachtige zeer opvallende grote spiegel is van het merk. Het is een wandspiegel waarvan de lijst is bekleed met echt geitenleder.

naar de website

Spiegel Henderson

02) Spiegel "Henderson" heeft een lijst van 2.5 centimeter uitgevoerd in Roestvrij staal met een industriele afwerking. De spiegel heeft een afmeting van 100 x 40 cm

naar de website

Sunflower Spiegel

116) Is dit een wandspiegel of een wanddecoratie. Het is misschien een combinatie want de aparte brede goudkleurige rand van de spiegel stelt een stralende zonnebloem voor. Het is een prachtig decoratief geheel wat een aanwinst is voor elk interieur.

naar de website

set Clifton

02) Set van 3 spiegel "Clifton" uit de collectie van het Spaanse woonmerk. De spiegels hebben verschillende afmetingen met een omlijsting van metaal in een mooie koper kleur.

naar de website

Spiegel Katz

116)Spiegel Sunburst is een Wanddecoratie en wandspiegel tegelijk. De brede metalen sierrand valt veel meer op dan de kleine ronde spiegel in de kern.

naar de website

Spiegel Neves

(06) Spiegel "neves" uit de collectie van het merk LaForma. Met een houten omlijsting in de kleur grijs

naar de website

Spiegel Delilah

02) Dit is de mooie spiegel "Delilah" met een lijst van massief Acaciahout waar de noesten en nerven goed zichtbaar zijn. U kunt kiezen of u de spiegel verticaal of horizontaal plaatst. De spiegel is in een maten te bestellen.

naar de website

Spiegel met dubbele Rand

116) Een mooie grote ronde spiegel met een doorsnede van bijna een meter. De spiegel is zo mooi mede de bijzondere dubbele sierrand. Een wandspiegel als deze is echt een sieraad aan de muur.

naar de website

Spiegel Treccia 100 CM

116) Deze grote ronde spiegel met een brede metalen rand is van het Duitse woonmerk Kare-Design. De spiegel met rand is totaal iets groter dan een meter. De metalen rand is heel fintjes bewerkt en is goud van kleur.

naar de website

Sprocket Blue

116) Wat een prachtige woonaccessoires heeft Kare-Design in haar collectie. Neem nou deze grote ronde spiegel eens. Kijk eens naar die aparte sierrand met zijn 3D uiterlijk. De spiegelrand is ook nog eens voorzien van een subtiele kleur blauw. Woonaccessoires van dit hippe Duitse woonmerk is een aanwinst voor elk interieur.

naar de website

Wandspiegel Stuco

02) Wandspiegel "Stuco"is afkomstig uit de collectie van LivestyleFurn. De lijst van deze spiegel is afgewerkt met Beton Cire zodat er een stoere look ontstaat. De spiegel is te bestellen in 2 afmetingen namelijk 150 x 60 cm en 100 x 50 cm

naar de website

Spiegel Brigitte

02)Spiegel Brigitte is een wandspiegel van het Belgische woonmerk J-Line. De spiegel is 120 X 80 centimeter groot en bestaat uit een aantal golvende spiegelstroken vastgemaakt op een houten frame.

naar de website

Spiegel Kalb

02)Spiegel Kalb is een kleine ronde spiegel omringd door een brok teakhout. Het is een spiegel van het woonmerk Kave home en is bijna dertig centimeter in doorsnede.

naar de website

Spiegel Finca

116) Wandspiegel Finca van Kare Design komt uit de meubelserie Finca. De lijst van deze spiegel heeft dezelfde kleuren als de meubels in deze serie. Met deze spiegel aan de muur is het interieur dan ook echt compleet.

naar de website

Raymonda

02)Raymonda is een ronde J-Line wandspiegel met een opvallende dikke houten rand. De rand heeft een white wash afwerking en is tien centimeter diep.

naar de website

Staande Spiegel

(06)Deze By-Boo staande spiegel of passpiegel wordt vaak in de slaapkamer gebruikt.Uiteraard is dit ook een perfect spiegel in een winkel.

naar de website

Speachless

02)Wandspiegel Speachless is een BePure home spiegel met een metalen lijst. Onderaan de spiegel is een bakje waarin je kleine spulletjes kan doen.

naar de website